• Εκτύπωση

Γλάστρες με χασίς και αρκετές συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στο αστυνομικό δελτίο


Χειροπέδες σε έναν 40χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς, γιατί βρήκαν στην αυλή του 17 γλάστρες με δενδρύλλια κάνναβης - Εννέα συλλήψεις για διάφορες άλλες υποθέσεις στη Στερεά, ενώ στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας ακόμη ιδιοκτήτης λούνα παρκ, που λειτουργούσε χωρείς άδεια....

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στα δελτία τύπου της ΕΛ.ΑΣ. που ακολουθούν:


Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στη Λιβαδειά

Συνελήφθη, χθες (20-05-2014) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 40χρονου στη Λιβαδειά, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δεκαεπτά (17) δενδρύλλια κάνναβης, μήκους από (10) έως (60) εκατοστών το καθένα, τα οποία ο 40χρονος καλλιεργούσε, μέσα σε γλάστρες, στην αυλή της οικίας του.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.




Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά εννέα (9) άτομα, για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Χαλκίδας, των Α’ και Γ’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας, συνολικά εννέα (9) άτομα.

Συγκεκριμένα:

· Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στη Χαλκίδα, για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
· Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί (δύο στη Θήβα και ένας στη Χαλκίδα), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
· Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα (ένα στη Θήβα, ένα στη Λιβαδειά και ένα στη Χαλκίδα), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί επιταγών και άλλα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

..........................................

Συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρησης ψυχαγωγικών παιχνιδιών (Λούνα Παρκ) στη Χαλκίδα

Συνελήφθη, χθες (20-05-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιχείρηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών (Λούνα Παρκ), ιδιοκτησίας του, κατελήφθη ο ίδιος να την λειτουργεί, στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB