ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πέντε χρόνια από τον «Ιανό»

Πέντε χρόνια από τον «Ιανό»

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα αντίστοιχο φαινόμενο ή θα φταίει πάλι η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ;

Εκείνο το πρωινό της 18ης Σεπτεμβρίου έβρεχε καταρρακτωδώς…. Από νωρίς ο καιρός είχε δείξει τις άγριες διαθέσεις του. Οι ισχυρές τοπικές καταιγίδες σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις ανέμους ,με χαρακτηριστικά μεσογειακού κυκλώνα (σύμφωνα με τους ειδικούς) εξελίχτηκαν σε πλημμύρα, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ποσό λίγοι είμαστε μπροστά τη μανία της φύσης.

Όσοι ήμασταν θύματα αυτής της σφοδρής κακοκαιρίας, βρεθήκαμε αβοήθητοι , εντελώς ανοχύρωτοι , αντιμέτωποι με υλικές ζημίες, είδαμε τους κόπους μας να καταστρέφονται σε μια στιγμή και να προσπαθούμε σε κατάσταση πανικού να επιβιώσουμε.

Βλέπαμε τον χείμαρρο να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του και εμείς θεατές σε έναν εφιάλτη .

Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν χειρότερες ακόμη. Η ανεπάρκεια της πολιτείας να καταγράψει τις ζημιές και να επισπεύσει την όποια αποζημίωση μας, αφού το κέντρο της συζήτησης ήταν, η κλιματική αλλαγή και πως θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε σε καθεστώς τρόμου σε κάθε επερχόμενο καιρικό φαινόμενο.

Πέντε χρόνια μετά, οι παρεμβάσεις της πολιτείας είναι ανύπαρκτες μιας και όλες οι προσεγγίσεις καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

Άραγε σε ένα αντίστοιχο σαρωτικό πέρασμα με δεδομένη την ανομβρία, τι μέλλει γενέσθαι?

Αναγνώστρια

Χάθηκε ο Τσόκο - Βοηθήστε να τον βρούμε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Χάθηκε ο Τσόκο - Βοηθήστε να τον βρούμε