ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τρία αδελφάκια ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Τρία αδελφάκια ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφος των 3 παιδιών, που φέρεται να είχαν δαγκωματιές από ποντίκια.

Τα τρία ανήλικα παιδιά ζούσαν στο σπίτι τους σε συνθήκες πλήρους παραμέλησης και εξαθλίωσης σύμφωνα με καταγγελίες από το Χαμόγελο του Παιδιού. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε με ανάρτηση στο twitter τα τρία παιδιά «ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά».

Παράλληλα έκανε γνωστό πως «πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα».

Η πρώτη καταγγελία για την κατάσταση που ζούσαν τα παιδιά έγινε στις 20 Φεβρουαρίου και στις 21 Φεβρουαρίου έφτασε η υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα. Χθες έκανε καταγγελία και ο 50χρονος πατέρας ο οποίος βρίσκεται εν διαστάσει με την σύζυγό του.

Έτσι σήμερα το πρωί γύρω στις 7.30 άνδρες του αστυνομικού τμήματος στον Άγιο Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Άμεση Δράση εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου έμενε η 30χρονη μητέρα των παιδιών μαζί με τον 54χρονο σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο ενήλικες και στη συνέχεια τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.