ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 10 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Οι ιδιαίτερες ευχές της ΕΛΑΣ… με πασχαλινές απάτες

Οι ιδιαίτερες ευχές της ΕΛΑΣ… με πασχαλινές απάτες

Η Ελληνική Αστυνομία, εύχεται με ένακόκκινο αυγό που περνάει τη διαδικασία της φωτογράφισης, προκειμένου να δημοσιοποιηθούνστη συνέχεια τα στοιχεία του.

Με ένα έξυπνο τρόπο εύχεται η Ελληνική Αστυνομία, καλό Πάσχα μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter.

Σε ανάρτησή της το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, εύχεται με ένα κόκκινο αυγό που περνάει τη διαδικασία της φωτογράφισης, προκειμένου να δημοσιοποιηθούν στη συνέχεια τα στοιχεία του.

«Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας, μέλους συμμορίας που διέπραττε συστηματικά Πασχαλινές απάτες. Πόσο εύκολα μπορείς να αναγνωρίσεις μία απάτη; Σκέψου πριν δώσεις πληροφορίες ή χρήματα σε κάποιον άγνωστο. Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση», γράφει η ΕΛΑΣ στην ανάρτησή της.