Κερδισμένος ο Ολυμπιακός από την απόφαση της UEFA κατά των Ρώσων
Η απόφαση της UEFA να αποκλείσει τις ρωσικές ομάδες από όλες τις διοργανώσεις της ενόψει της νέας σεζόν, αναμένεται να ευνοήσει μία σειρά από ομάδες, με βάση τη βαθμολογία της.
Η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη και η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη είναι έτσι πιθανό να βρεθούν απευθείας στους ομίλους του Champions League, ενώ στους κερδισμένους θα είναι εκτός απροόπτου και ο Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες θα γλιτώσουν τον πρώτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα βρεθούν κατευθείαν στον δεύτερο, αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη Superleague 1 και η Βιγιαρεάλ δεν πάρει τον τίτλο στη φετινή διοργάνωση.
Οι Ισπανοί έχασαν με 2-0 στο πρώτο ματς των ημιτελικών από τη Λίβερπουλ και έτσι μοιάζει απίθανο να φθάσουν στον τελικό πόσο μάλλον να κατακτήσουν το τρόπαιο, ενώ ο Ολυμπιακός μόνο μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, θα κερδίσει και κάποιες ημέρες για τις διακοπές του καλοκαιριού, αφού ο δεύτερος προκριματικός γύρος είναι προγραμματισμένος για19 και 20 Ιουλίου.
πηγή: newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!