Η Τουρκία βγάζει και τέταρτο γεωτρύπανο στο Αιγαίο
Οι προκλήσεις της Τουρκίας κατά της Ελλάδας δεν έχουν τέλος και το καλοκαίρι που αρχίζει φαίνεται πως θα μοιάζει με αυτό του 2020.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪστην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ αποκάλυψε πωςτο τέταρτο γεωτρύπανο θα ξεκινήσει σε δύο μήνες τις εργασίες του κι ενώ ήδη βρίσκεται στο λιμάνι της Μερσίνης στην Ανατολική Μεσόγειο, απέναντι από την Κύπρο.
Ο φιλοκυβερνητικός τύπος αναφέρει ότι θα ξεκινήσει τις εργασίες του στην Αν. Μεσόγειο χωρίς να διευκρινίζει που ακριβώς. Το αισιόδοξο σενάριο είναι για την κυπριακή ΑΟΖ σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Φαίνεται πως στόχος της Τουρκίας είναι να ανεβάζει καθημερινά το θερμόμετρο της έντασης με την Αθήνα να διατηρεί την ψυχραιμία της στέλνοντας παράλληλα αυστηρά μηνύματα δια στόματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!