Γαμπρός κρεμάστηκε σε γερανό και «προσγειώθηκε» στο γάμο του
Σίγουρα η πιο πρωτότυπη εμφάνιση γαμπρού σε γάμο ανήκει στον Πέτρο Βαμβακάρη. Ο γαμπρός «κρεμάστηκε» στον γερανό και έφτασε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο από τον…ουρανό.
Ο Πέτρος Βαμβακάρης δεν είναι ηθοποιός σε ταινία δράσης αλλά χειριστής γερανού. Παίρνοντας έμπνευση από το επάγγελμά του, κρεμάστηκε στην κυριολεξία, με την βοήθεια ενός γερανοφόρου και αφού πρώτα ανυψώθηκε, προσγειώθηκε στην παραλία Γαλησσά της Σύρου, στον γάμο του, όπου ενώθηκε με πολιτικούς όρκους με την αγαπημένη του.
Όπως φαίνεται από τα πλάνα του Cyclades24, η εμφάνιση εντυπωσίασε. Αυτό δείχνουν άλλωστε και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα από συγγενείς και φίλους μετά την…προσγείωση.
Η σύζυγός του, Αθηνά, μπορεί να χρειάστηκε να περιμένει λίγα λεπτά τον αγαπημένο της Πέτρο, αλλά η έκπληξη που της επιφύλαξε σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!