ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι από θερμοπληξία - Ήταν κλεισμένο σε αυτοκίνητο - ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι από θερμοπληξία - Ήταν κλεισμένο σε αυτοκίνητο - ΒΙΝΤΕΟ

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε συνοικία Ρομά στο Χαλάνδρι, όπου ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών άφησε την τελευταία πνοή του.

Ένα κοριτσάκι 8 ετών βρήκε τραγικό θάνατο από θερμοπληξία στο Χαλάνδρι, με το παιδάκι να βρίσκεται κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο σε συνοικία Ρομά.

Το παιδί εντόπισε ένας διερχόμενος περαστικός, ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ αφού η οκτάχρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, πιθανότατα λόγω θερμοπληξίας, καθώς το παιδί φαίνεται να ήταν κλειδωμένο στο αμάξι για πολλές ώρες.

Τι λένε οι συγγενείς και γείτονες

Στο Star μίλησαν συγγενείς και γείτονες, που είδαν το περιστατικό με το άτυχο παιδάκι και χρειάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου για να το βγάλουν έξω από το όχημα.

«Το βλέπει ο ξάδερφος μου και δεν επικοινωνούσε. Χτυπάει το τζάμι και σπάει το τζάμι με μία πέτρα και το βγάλαν το παιδί από το αμάξι και το πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

«Το πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο και μετά από 1-2 ώρες το παιδάκι έσκασε. Κοίταγαν να το βρούμε πολλές ώρες» ανέφερε συγγενής του 8χρονου κοριτσιού.

Δείτε βίντεο: