ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Διαζύγιο για τον Σιλβέστερ Σταλόνε μετά από 25 χρόνια γάμου

Διαζύγιο για τον Σιλβέστερ Σταλόνε μετά από 25 χρόνια γάμου

Ύστερα από 25 χρόνια γάμου, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν παίρνουν διαζύγιο, καθώςη τελευταία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και κατηγορεί τον ηθοποιό πως έχει σπαταλήσει την οικογενειακή περιουσία.

Σύμφωνα με την dailymail., τα έγγραφα του διαζυγίου αναφέρουν πως «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».

«Επιπλέον, θα πρέπει να δεσμεύεται από, να πωλεί, να μεταβιβάζει, να εκχωρεί, να επιβαρύνει ή να διασπά οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια της εκκρεμούς διαδικασίας».

Σημειώνεται, πως πριν από λίγο καιρό η Τζένιφερ Φλάβιν σταμάτησε να ακολουθεί τον γνωστό ηθοποιό στα social media, ενώ ο Σιλβέστερ Σταλόνε προχώρησε σε αφαίρεση τατουάζ που είχε το πρόσωπο της συζύγου του και στη θέση του έβαλε τον σκύλο του «Ρόκι».

πηγή: newsit.gr