Σασμός – Spoiler: Σήμερα η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα - Συλλαμβάνεται ο Μαθιός
Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις - Δείτε preview του σημερινού επεισοδίου.
Λίγες ώρες έμειναν για την πρεμιέρα του β’ κύκλου του Σασμού. Στις 21:00 η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας, με τις εξελίξεις να αναμένονται συγκλονιστικές. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές, νέες αφίξεις, καινούργιους ρόλους και ισχυρά διλήμματα.
Στο σημερινό επεισόδιο ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει. Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της.
Η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και του τελευταίου εγγονού της.
Ο Αντώνης ανακρίνει τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου. Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό, όμως αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα Μιχάλη… Ο άνθρωπος που καλύπτει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό.
Ο Σασμός θα προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00
Πηγή: Alpha
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!