ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Yποψήφιος Πρόεδρος για το Δικηγορικό Σύλλογο ο Δημήτρης Κρούπης

Yποψήφιος Πρόεδρος για το Δικηγορικό Σύλλογο ο Δημήτρης Κρούπης

Την υποψηφιότητά του για την Προεδρία στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κατέθεσε ο γνωστός ποινικολόγος Δημήτρης Κρούπης.

Διαβάστε την ανακοίνωση γνωστοποίησης της υποψηφιότητας του Δημήτρη Κρούπη για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας που θα γίνουν στις 28 Νοεμβρίου 2021.

«΄Εχω την τιμή να σας ενημερώσω ότι κατέρχομαι ως υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας στις επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας της 28ης Νοεμβρίου 2021.

Η πολυετής πείρα μου στην μαχόμενη Δικηγορία και η άριστη γνώση της καθημερινότητας στα θέματα που αφορούν την απονομή της Δικαιοσύνης, με ωθούν να επιχειρήσω να συμβάλλω στην προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών και ειδικότερα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , που μέσα στην λαίλαπα των καιρών τείνουν να υποχωρούν σταθερά.

Ο ρόλος του λειτουργήματος του Δικηγόρου ως θεσμού υπεράσπισης του ηθικού, του αδύναμου και του Δικαίου πρέπει να αναβαθμισθεί. Προς όφελος της Κοινωνίας και του κάθε πολίτη ατομικά».

Με εκτίμηση
Δημήτριος Κρούπης
Υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας
Λαμία 31-10-2021