«Έφυγαν» από κοντά μας... (06/12/21)
Οι κηδείες στη Φθιώτιδα:
«Έφυγε» σε ηλικία 14 ετών η Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη (07/12/21) στις 11:00' το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας. Η ταφή θα γίνει στο χωριό Στίρφακα. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθείοικονομικά το φιλόπτωχο ταμείου του Αγίου Αθανασίου, γι' αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στη είσοδο της εκκλησίας.
Σε ηλικία 74 ετών απεβίωσε η Σοφία Σκαρμούτσου. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα (06/12/21) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Γαρδίκι Ομιλαίων.
Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Δήμητρα Ηλιοπούλου. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη (07/12/21) στις 12:00' το μεσημέρι στην Ξηριώτισσα Λαμίας.
Σε ηλικία 86 ετών απεβίωσε η Ελένη Δημητρίου. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη (07/12/21) στις 11:00' το πρωί στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας στο κοιμητήριο του Αργυροχωρίου.
Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετώνη Ευαγγελία Θεοδωροπούλου. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη (07/12/21) στις 12:00' στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λιανοκλαδίου.
«Έφυγε» σε ηλικία 69 ετών η Μαγδαληνή Ζιάκα. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη (07/12/21) στις 4:00' το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!