Ενημέρωση κτηνοτρόφων από το Δήμο Μακρακώμης
Για τις διαδικασίες ασφαλιστικής κάλυψης και αποζημίωσης του ζωικού κεφαλαίου...
Την Δευτέρα 13/12/2021 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μακρακώμης Γιώργου Χαντζή, πραγματοποιήθηκεστο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας« Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» συνάντηση με θέμα, «Ενημέρωση κτηνοτρόφων για τις διαδικασίες ασφαλιστικής κάλυψης και αποζημίωσης του ζωικού κεφαλαίου».
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες, Κατερίνα Καλαντζή, υπεύθυνη για θέματα Ορεινής – Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας και Κώστας Αποστολόπουλος, υπεύθυνος για θέματα Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής, η Κτηνίατρος του ΕΛΓΑ Λαμίας Ελένη Καζάνα και μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δυτικής Φθιώτιδας.
Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δυτικής Φθιώτιδας Ιωάννης Στριφτός ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κτηνοτρόφοι του Δήμου και οι υπεύθυνοι δεσμεύτηκαν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους να συμβάλλουν στην αντιμετώπισή τους.
Ο Δήμαρχος σε δήλωση του τόνισε ότι, «ως Δήμος στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε την ανάπτυξη του Πρωτογενή Τομέα και τους Παραγωγούς του Δήμου με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο» και ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες ενημερωτικές συναντήσεις και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!