Νέα προβλήματα στην κυκλοφορία στην Εύβοια - Τι γίνεται στην υπόλοιπη Στερεά
Διακοπές κυκλοφορίας και αλυσίδες…
Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώθηκε ότι, λόγω κατολίσθησης βράχων στο οδόστρωμα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στην Επαρχιακή Οδό Λ. Αιδηψού-Λίμνης, στην 9 η χ/θ περιοχή «ΗΛΙΟΣ».
Επίσης, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση), απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, από την 28η χ/θ έως την 37η χ/θ, της Εθνικής Οδού Χαλκίδας – Αιδηψού Ευβοίας, ενώ η κίνηση των λοιπών οχημάτων πραγματοποιείται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται επίσης:
Νομός Βοιωτίας
Στην Επαρχιακή Οδό Αράχοβας – Επταλόφου, από την 1η χ/θ έως την 16η χ/θ, καθώς και από τη Διασταύρωση Σκαμνού (14η χ/θ Επαρχιακής Οδού Αράχοβας – Επταλόφου) έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (θέση Κελάρια).
Νομός Ευβοίας
Στην Επαρχιακή Οδό Στενής – Στροπόνων, του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.
Νομός Ευρυτανίας
Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας, από την 12η χ/θ (θέση Βράχος) μέχρι τα όρια με Νομό Καρδίτσας (θέση Ζαχαράκι).
Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 12η χ/θ έως την 25η χ/θ.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!