Στο Δήμο Λοκρών και τη Μαλεσίνα η κινητή εμβολιαστική μονάδα
Ο Δήμος Λοκρών συμμετέχει στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας που έχει ως στόχο την εμβολιαστική κάλυψη κατοίκων που επιθυμούν να εμβολιαστούν χωρίς ταλαιπωρία, μετακινήσεις και χρόνο αναμονής.
Έτσι η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, θα βρίσκεται για μία ακόμη φορά στην περιοχή, πλαισιωμένη από Ιατρό και Νοσηλεύτρια του Κ.Υ. Αταλάντης, προκειμένου να εμβολιαστούν.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 θα βρίσκεται στη Μαλεσίνα, μπροστά στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας από τις 09:30’ έως 13:30’.
«Ο Δήμος μας συνεχίζει να συνδράμει στις δράσεις της πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους δημότες του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Λοκρών
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!