Ποιο χωριό της Φθιώτιδας επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας και ενθουσιάστηκε;
Η αποκάλυψη του Υπουργού Τουρισμού και η “ασίστ” στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.
Οικογενειακές διακοπές στην πανέμορφη Παύλιανη του Δήμου Λαμιέων έκαναν οικογενειακά πρόσφατα ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού.
Το αποκάλυψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, δίνοντας φοβερή πάσα στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.
Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε Περιφέρειας. Ζήτησε από τους Περιφερειάρχες όλης της χώρας «να γίνουν «συμπαίκτες» του στον αγώνα για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος!»
Όταν αναφέρθηκε στην Στερεά Ελλάδα, ο άλλοτε διεθνής καλαθοσφαιριστής έδωσε την καλύτερη “ασίστ”στoν Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό. Αποκάλυψε ότι επέλεξε πρόσφατα την Παύλιανη στη Φθιώτιδα για τις οικογενειακές του διακοπές.
Μίλησε χαρακτηριστικά «για την υπέροχη φάρμα, λίγο έξω από την Λαμία, την οποία επέλεξα για οικογενειακές διακοπές»!
Την «ασίστ» αξιοποίησε με το παραπάνω ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, μιλώντας και για πολλές άλλες όμορφες γωνιές της Στερεάς Ελλάδας.
Ο Υπουργός Τουρισμού επανήλθε λίγη ώρα αργότερα και διαβεβαίωσε τον Περιφερειάρχη για «το εξαιρετικό promotion στη Στερεά Ελλάδα, που έγινε στις τελευταίες τουριστικές εκθέσεις».
Μεγαλύτερη εντύπωση, πάντως, προκάλεσαν οι περιγραφές του για την εξαιρετική φάρμα «Βασιλικιά», ένα αγρόκτημα που βρίσκεται στην είσοδο της Παύλιανης, ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Δήμου Λαμίεων.
Μάλιστα η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποιες φωτογραφίες από τις σύντομες διακοπές του ζευγαριού στην Παύλιανη.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!