ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κυριακή με τριψήφιο νούμερο κρουσμάτων στη Φθιώτιδα

Κυριακή με τριψήφιο νούμερο κρουσμάτων στη Φθιώτιδα

Νέα αύξηση στο μέσο όρο 7ημερου...

10.853 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.174.093 (ημερήσια μεταβολή +0.5%).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 72, ενώ από την έναρξη της πανδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 24.754 θάνατοι, καθώς πραγματοποιήθηκε ενσωμάτωση 3 θανάτων που καταγράφηκαν με καθυστέρηση στο Εθνικό Μητρώο COVID19.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες είναι κάτω από 500. Συγκεκριμένα είναι 499 (-8 από την προηγούμενη), εκ των οποίων 382 (76.55%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 117 (23.45%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Σε τριψήφιο νούμερο παραμένουν τα κρούσματα στη Φθιώτιδα παρά την Κυριακάτικη μείωση. Συνολικά καταγράφονται 108 νέα περιστατικά και στο σύνολο η Στερεά 412.

Ο μέσος όρος 7ημερου στη Φθιώτιδα διαμορφώνεται στα 164,71, που είναι ο υψηλότερος από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά!

Η Εύβοια εξακολουθεί να καταγράφει τα περισσότερα στην Περιφέρεια με 194. Η Βοιωτία «έπεσε» στα 81, ανεβασμένα σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.

Ευρυτανία με 15 και Φωκίδα με 14 (ο μικρότερος αριθμός μέσα στο Φεβρουάριο) συμπληρώνουν το χάρτη των 412 κρουσμάτων.

Αναλυτικά η διασπορά ανά Π.Ε. σε όλη τη χώρα: