ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμία: Μία ακόμη γυναίκα έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Λαμία: Μία ακόμη γυναίκα έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Καμία εισαγωγή για 24 ώρες στο Νοσοκομείο…

Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό καταγράφηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στη Φθιώτιδα. Πρόκειται για 75χρονη που νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, έχοντας υποστεί το προηγούμενο διάστημα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Νοσηλευόταν στην Κλινική Λαμίας με την κατάστασή της να επιδεινώνεται την Τρίτη και να διακομίζεται στο Νοσοκομείο Λαμίας και στην Εντατική.

Η συγκεκριμένη απώλεια ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που δεν είχε καταγραφεί για 24 ώρες νέα εισαγωγή στο Νοσοκομείο Λαμίας!

Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από τον περασμένο Οκτώβρη, ωστόσο η μεγάλη διασπορά του ιού δεν επιτρέπει μεγάλη αισιοδοξία για μείωση της πίεσης στα Νοσοκομεία τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Προς το παρόν οι ασθενείς στην Κλινική ήπιας νοσηλείας (Πέτρινο) είναι 25, ενώ στη ΜΕΘ παραμένουν άλλοι 5.