Δήμος Λοκρών: “Αρνητικά” τα αποτελέσματα στα rapid tests
Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 04 Μαρτίου 2022 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη και στην Τραγάνα.
Έτσι λοιπόν στην Αταλάντη έγιναν 34 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών, με τα αποτελέσματα στο σύνολό τους να αρνητικά σε Covid-19.
Ομοίως στην Τραγάνα πραγματοποιήθηκαν 31 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας και όλα τα δείγματα ήταν επίσης αρνητικά.
Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές που έδωσε κι εκείνος δείγμα σήμερα, ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψιών, καθώς και την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!