Τα συγχαρητήρια του Θέμη Χειμάρα στον Κώστα Αποστολόπουλο
Μια προσπάθεια έξι χρόνων, ένα σημαντικό έργο για την περιοχή του ΤΟΕΒ Μεξιατών παίρνει σάρκα και οστά με τη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση ΤΟΕΒ Μεξιατών – Ανάπτυξη έργων ΑΠΕ με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών», συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 500.000 €.
Ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας αναφέρει σε δήλωσή του:
«Το πρώτο έργο στην χώρα, για την μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας στους αγρότες, υλοποιείται στο ΤΟΕΒ Μεξιατών, με ευθύνη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Θανάσης Μόσχος, θα κατασκευαστεί Φωτοβολταϊκός Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με στόχο τον συμψηφισμό παραγωγής και κατανάλωσης ρεύματος.
Στόχος του έργου είναι να μειωθεί το κόστος ενέργειας του ΤΟΕΒ κατά 60%.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον εμπνευστή και πρωτεργάτη του έργου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Αποστολόπουλο ο οποίος από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αφιερώσει όλο του το είναι στην προσπάθεια αυτή. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη μας, που συνέχισε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προσπάθεια που όλοι μαζί αρχίσαμε, συμμετέχοντας στην ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη και στον Αντιπεριφερειάρχη κ Καρακάντζα και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σανίδα.
Ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Θανάσης Μόσχος, τα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό του, εργάστηκαν με ζήλο, επιμονή και μεθοδικότητα, στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως όταν οι αγρότες μας υιοθετήσουν αντίστοιχα πεδία συνεργασιών, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι θετικό.
Μπράβο!»
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!