ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού γιορτάζει 90 χρόνια δράσης με ένα Μεγάλο Παιχνίδι!

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού γιορτάζει 90 χρόνια δράσης με ένα Μεγάλο Παιχνίδι!

Το Μεγάλο Παιχνίδι θα παιχτεί την ίδια ημέρα, σε όλη την Ελλάδα - Στη Λαμία θα ξεκινήσει στην πλατεία Ελευθερίας,το Σαββάτου 2 Απριλίου, στις 10:00' το πρωί.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, που αποτελεί κομμάτι της παγκόσμιας εθελοντικής οργάνωσης του Οδηγισμού, συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια δράσης και προσφοράς.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού γιορτάζει φέτος 90 χρόνια συνεχούς οδηγικής δράσης, 90 χρόνια προσφοράς, 90 χρόνια δημιουργικής, δυναμικής και ζωντανής παρουσίας σε όλη την Ελλάδα.

Και το γιορτάζει παίζοντας!!

Για να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια μας, διοργανώνουμε το Σάββατο, 2 Απριλίου 2022, ένα κοινό Μεγάλο Παιχνίδι που θα παιχτεί την ίδια ημέρα, σε όλη την Ελλάδα, στο οποίο τα παιδιά των οµάδων µας προσκαλούν τους φίλους τους, από 5 έως 17 χρονών, για να παίξουν όλοι µαζί και να γνωρίσουν το µαγικό κόσµο του Οδηγισμού.

Στην πόλη μας, το Μεγάλο Παιχνίδι θα ξεκινήσει στην πλατεία Ελευθερίας, στις 10 το πρωί του Σαββάτου 02/04/22.

90 χρόνια παίζουμε!!! – Παιχνίδι δίχως τέλος!