ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στέφανος Τσιτσιπάς – Σάσα Ζβέρεφ 0-2: Ήττα για την Ελλάδα και 1-1 με τη Γερμανία στο United Cup

Στέφανος Τσιτσιπάς – Σάσα Ζβέρεφ 0-2: Ήττα για την Ελλάδα και 1-1 με τη Γερμανία στο United Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Σάσα Ζβέρεφ και η Γερμανία ισοφάρισε την Ελλάδα σε 1-1 στο United Cup, με το μικτό διπλό να κρίνει πλέον την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επό της Αντζελίκ Κέμπερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία να χαρίσει στην Ελλάδα την πρόκριση επί της Γερμανίας στο United Cup, αλλά ο Σάσα Ζβέρεφ αποτέλεσε ανυπέρβλητο “εμπόδιο”.

Στο μεγάλο ντέρμπι του μονού των ανδρών, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τα βρήκε… σκούρα κόντρα στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και γνώρισε οριακή αλλά “καθαρή” ήττα με 2-0 σετ.



Ο Ζβέρεφ βρήκε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και διατήρησε μέχρι τέλους του δικό του σερβίς για να φθάσει στη νίκη και να ισοφαρίσει για τη Γερμανία στο United Cup. Η πρόκριση θα κριθεί πλέον στο μικτό διπλό, όπου Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Λάουρα Σιεγκέμουντ και Mαξιμίλιαν Μάρτερερ από τη Γερμανία.

Πηγή: ΕΡΤ

15χρονος από το Περού έκανε live τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες από έναν λόφο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 15χρονος από το Περού έκανε live τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες από έναν λόφο!