ΑΕΚ: Η ανατροπή της Ένωσης στο παιχνίδι με την Κηφισιά εντυπωσίασε την UEFA
Η σελίδα του Conference League στο X αποθέωσε το Δικέφαλο.
Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι με αντίπαλο την Κηφισιά για την 6η αγωνιστική της Super League και η UEFA έδειξε να εντυπωσιάζεται από την ανατροπή από 2-0 σε 2-3 από την Ένωση.
Το γκολ του Μάριν με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε στην ΑΕΚ το τρίποντο μοναξιάς στην κορυφή της βαθμολογίας και η UEFA το μοιράστηκε μέσω της σελίδας του Conference League στα social media.
«Αυτή η ανατροπή της ΑΕΚ, τρία γκολ στο δεύτερο μέρος για να εξασφαλίσει τους τρεις πόντους» έγραψε στην ανάρτησή του ο λογαριασμός του Conference League.
That AEK Athens comeback 🥵
3 second-half goals to secure all three points 💪
📸: @AEK_FC_OFFICIAL | #UECL pic.twitter.com/MqHCNeXgLg
— UEFA Conference League (@Conf_League) October 6, 2025
Να θυμίσουμε ότι, η ΑΕΚ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ρέλβας στο 48′, τη στιγμή που το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Κηφισιάς. Αυτό καθιστά την ανατροπή της Ένωσης ακόμα πιο δύσκολη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.