ΑΕΚ – Ναντέρ 76-69: «Πάτησε» τους Γάλλους στο φινάλε και έκανε το 1-0 στα προημιτελικά του Basketball Champions League
Ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στο Final Four του BCL η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ νίκησε μετά από ένα φοβερό ματς τη Ναντέρ με στην “SUNEL Arena” των Άνω Λιοσίων και πήρε προβάδισμα με 1-0 για την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League.
Παρότι βρέθηκε να χάνει ακόμη και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, η ΑΕΚ “έτρεψε” ένα τρομερό σερί στο φινάλε της αναμέτρησης και με επιμέρους σκορ 20-9, κατάφερε να “λυγίσει” τη Ναντέρ και να βρεθεί μία νίκη μακριά από το Final Four του Basketball Champions League.
Με τον Χέιλ να είναι πρώτος σκόρερ με 18 πόντους και τους Χαμπ και Μπράις να κάνουν τη διαφορά, η Ένωση κράτησε “απόρθητη” την έδρα της και προκάλεσε… παραλήρημα στους οπαδούς της στην κερκίδα, κάνοντας το πρώτο “βήμα” για να βρεθεί στο τουρνουά που θα κρίνει τον πρωταθλητή του BCL.
Η ΑΕΚ προηγείται πλέον με 1-0 στα προημιτελικά του Basketball Champions League και θα ταξιδέψει στη Γαλλία για ένα διπλό πρόκρισης επί της Ναντέρ. Η δεύτερη “μάχη” μεταξύ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένη για τις 16 Απριλίου (21:30) στο Παρίσι.
Τα δεκάλεπτα: 23-25, 42-41, 56-60, 76-69
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Τεντόγλου για ακόμα ένα μεγάλο άλμα στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα μπει στον αγώνα του μήκους με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.