ΑΕΚ – Ντε Γκράαφσαπ 2-1: Φιλική νίκη για την Ένωση με το πρώτο γκολ του Ζούμπκοφ με τη φανέλα της
Βάργκα και Ζούμπκοφ ήταν οι σκόρερ της ΑΕΚ στο ματς.
Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 2-1 την Ντε Γκράαφσαπ σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, με τον Ολεξάντρ Ζούμπκοφ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της και τον Μπαρνάγκας Βάργκα να ανοίγει επίσης… λογαριασμό για φέτος.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, με νέα πρόσωπα τους Γκεοργκίεφ, Κάιρινεν και Ζούπκοφ, η ΑΕΚ μπήκε καλά στο φιλικό παιχνίδι με την Ντε Γκράαφσαπ και είχε την υπεροχή, αλλά δυσκολεύτηκε να βρει φάσεις για γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα.
Η λύση ήρθε όμως από μία στημένη μπάλα, αφού στο 38′ ο Μάνταλος εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ και ο Βάργκα βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα για το 1-0.
Ακολούθησε πριν το ημίχρονο το δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ, αφού ο Ζούμπκοφ με ωραίο πλασέ από κοντά, “έγραψε” το 2-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ένωσης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αλλαγές του Νίκολιτς, η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την “κυριαρχία” και είχε δοκάρι με τον Καλοσκάμη στο 54′, ενώ ο ίδιος παίκτης έδωσε φοβερή ασίστ, για μία χαμένη ευκαιρία του Κουτέσα στο 79′.
Αμέσως μετά, η Ντε Γκράαφσαπ μείωσε στο σκορ με κεφαλιά του Εμπαμπό, αλλά το αποτέλεσμα του αγώνα δεν άλλαξε στο φινάλε, με την ΑΕΚ να φθάνει στη φιλική νίκη με 2-1.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: Μπρινιόλι, Μουκουντί, Ρότα, Γκεοργκίεβ, Πένραϊς, Κάιρινεν, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Ζουμπκόφ, Κοϊτά και Βάργκα.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Μπαλαμώτης, Χριστακόπουλος, Πήλιος, Ρέλβας, Βίντα, Ψυρρόπουλος, Σαχαμπό, Μαρίν, Ελίασον, Κουτέσα και Καλοσκάμης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!