Διαδρομές και Χάρτες για τον Patras Half Marathon 2025
Η πόλη της Πάτρας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους δρομείς για τον Patras half Marathon του 2025, με τέσσερις δυναμικές και εντυπωσιακές διαδρομές που υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες και προσωπικά ρεκόρ.
Οι διαδρομές των 21 χλμ., 10 χλμ. και 5 χλμ. είναι πιστοποιημένες από την AIMS, εξασφαλίζοντας έτσι τα υψηλότερα πρότυπα διοργάνωσης και ασφάλειας για όλους τους συμμετέχοντες.
21 χλμ. - Διαδρομή Ημιμαραθωνίου: Ευκαιρία για προσωπικό ρεκόρ
Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για να πετύχουν οι δρομείς το προσωπικό τους ρεκόρ. Η επίπεδη και γρήγορη παραλιακή διαδρομή ξεκινά και τερματίζει στην εμβληματική πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, προσφέροντας μοναδική θέα στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και τον Πατραϊκό Κόλπο.
Διαδρομή: Οι δρομείς ξεκινούν από την πλατεία Γεωργίου, διασχίζουν τον νέο γραφικό πεζόδρομο της Μαιζώνος, στρίβουν στον παραδοσιακό πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, περνούν από την πλατεία Τριών Συμμάχων και κατευθύνονται παραλιακά μέχρι την Κανελλοπούλου. Στη συνέχεια επιστρέφουν προς το κέντρο της πόλης, συνεχίζουν νότια προς Βραχναίικα και, ακολουθώντας πάντα τη μαγευτική παραλιακή διαδρομή, τερματίζουν ξανά στην πλατεία Γεωργίου.
10 χλμ. - Ταχύτητα και θέα
Η νέα διαδρομή των 10 χιλιομέτρων συνδυάζει ταχύτητα και μοναδική θέα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους δρομείς που αναζητούν την ταχύτητα με φόντο το γαλάζιο του Πατραϊκού Κόλπου.
Διαδρομή: Ξεκινά από την καρδιά της Πάτρας, την πλατεία Γεωργίου, διασχίζει τον νέο γραφικό πεζόδρομο της Μαιζώνος και της Αγίου Νικολάου, περνά την πλατεία Τριών Συμμάχων και ακολουθεί τη διαδρομή δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας μέχρι την Πλαζ. Η επιστροφή ξανά μέσα από την Αγίου Νικολάου τερματίζει στο ζωντανό κέντρο της πόλης: την πλατεία Γεωργίου.
5 χλμ. - Η γρηγορότερη διαδρομή
Αν το όνειρό σας είναι να πετύχετε νέο προσωπικό ρεκόρ στα 5 χλμ., η διαδρομή αυτή είναι ευκαιρία. Γρήγορη, επίπεδη και κινούμενη παραλιακά αποτελεί πρόκληση για όλους τους δρομείς.
Διαδρομή: Από την πλατεία Γεωργίου στον νέο γραφικό πεζόδρομο της Μαιζώνος, κατεβαίνουμε τoν πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, περνάμε την πλατεία Τριών Συμμάχων, κινούμαστε παραλιακά προς το Νότιο Πάρκο και φτάνουμε μέχρι το Νέο Λιμάνι. Στην επιστροφή, πάντα παραλιακά, ανεβαίνουμε την Αγίου Νικολάου και τερματίζουμε εκεί που ξεκινήσαμε: στο κέντρο της πόλης!
1 χλμ. - Παιδική διαδρομή
Οι μικροί μας δρομείς έχουν φέτος διαφορετική εμπειρία: τρέχουν σε μια κυκλική διαδρομή που τους επιτρέπει να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τη χαρά του τρεξίματος.
Διαδρομή: Εκκίνηση και τερματισμός στην πλατεία Γεωργίου, με μια κυκλική διαδρομή για την πιο ευχάριστη εμπειρία των μελλοντικών running stars!
Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας διοργανώνεται από τον ΑΟ ΠΕΛΟΨ και την εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ την Κυριακή 6 Απριλίου 2025.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://patrashalfmarathon.gr.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα μεταγραφή για τον ΠΑΣ Λαμία - Στα κυανόλευκα ο Πάρης Πλειώνης
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία:
O Γιαννακόπουλος για τον θάνατο του Βαρδινογιάννη: «Λίγους ανθρώπους συμπαθούσα όσο τον Καπετάνιo»
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.
Μετανιωμένος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην απολογία του στον Ολυμπιακό: Συνάντηση της διοίκησης με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την τιμωρία του
Ο γκαρντ των ερυθρολεύκων εμφανίστηκε μετανιωμένος για την ανάρτηση που έκανε σχετικά με την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Δεκτό από τη Super League το αίτημα των «πρασίνων» για ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια
Οι κινήσεις των “πρασίνων” για να δείξουν το πένθος τους, για το χαμό του “Καπετάνιου”.
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Σημαντικός Ελληνας, εμβληματικός πρόεδρος»
Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Πώς απέκτησε το παρατσούκλι «Καπετάνιος»
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, εφοπλιστής και εμβληματικός πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 90 ετών, είχε το παρατσούκλι «Καπετάνιος» με το οποίο τον γνώριζε όλος ο κόσμος.