«Εγώ οδηγούσα» λέει τώρα ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά για το περιστατικό με την υπερβολική ταχύτητα
Πήγε στην Τροχαία για να παραδώσει το δίπλωμά του αλλά δεν το έκαναν δεκτό
Το αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά «πιάστηκε» από τις κάμερες της Αττικής Οδού να έχει αναπτύξει ταχύτητα 210 χιλιομέτρων, των περασμένο Σεπτέμβριο.
Εκτός από το πρόστιμο των 2.000 ευρώ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας καλείται να παραδώσει το δίπλωμά του για ένα χρόνο. Τις προηγούμενες ημέρες, ο δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά, δήλωνε στα ΜΜΕ ότι το αυτοκίνητο εκείνη την ημέρα οδηγούσε άλλος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Weekend Live», την ευθύνη για τα όσα έγιναν στην Αττική Οδό, ανέλαβε τώρα ο πατέρας του Έλληνα τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς.
Σύμφωνα με την εκπομπή ο Απόστολος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε στις 26 Νοεμβρίου στην Τροχαία Αττικής με την απόδειξη ότι πληρώθηκε το πρόστιμο των 2.000 ευρώ και είπε ότι εκείνος ήταν που οδηγούσε το αυτοκίνητο του γιου του, παραδίδοντας το δίπλωμά του.
Σύμφωνα με τις αρχές ωστόσο, έχει περάσει το χρονικό διάστημα των 7 ημερών για δικαίωμα ένστασης. Έτσι, ο διοικητής της Τροχαίας ενημέρωσε ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς και να παραδώσει το δίπλωμά του για ένα έτος.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Χρήστος Τζόλης: Άτυχος στην επιστροφή του στην Τούμπα ο Έλληνας διεθνής, έπαθε θλάση και αποχώρησε από την αποστολή
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σήμερα (02/10/26) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για θλάση ελαφριάς ή βαριάς μορφής
Με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ και Nations League οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Το Γαλλία – Ιταλία ξεχωρίζει στις μάχες του Nations League.
Ξεκινά το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» στον Δήμο Λαμιέων
Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2026
Ελλάδα - Ολλανδία 2-2: Χαμένη ευκαιρία αλλά και βήμα πρόκρισης για την Εθνική στο Nations League
Σημαντικός βαθμός και «βήμα» πρόκρισης για τη «γαλανόλευκη» στο Nations League
Γαλανόλευκη παράνοια στην Τούμπα: Ελλάδα - Ολλανδία 2-0 (Ημίχρονο)
Ο Ιωαννίδης σκόραρε στο Ελλάδα - Ολλανδία και έβαλε «φωτιά» στην κερκίδα