ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ακυρώθηκε η τελετή εκκίνησης και θα γίνει μόνο η υπερ-ειδική στο Ζάππειο σήμερα
Το πρώτο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει με χρόνο στις 19:28
Το τρομερό μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας όχι μόνο καθυστέρησε να φτάσουν από τη Λαμία οι νταλίκες με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά με κίνδυνο να ακυρωθεί η υπερ-ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο Ζάππειο, λόγω της δύσης του ηλίου, ακυρώθηκε η τελετή εκκίνησης μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ουσιαστικά εκκίνηση πήρε ο Σερδερίδης παρουσίαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα απλά θα ανέβουν στη ράμπα και θα πάνε κατευθείαν για την υπερ-ειδική.
Ακόμα δεν έχουν έρθει όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα προκειμένου να ξεκινήσουν και η αλυτάρχης του αγώνα ανακοίνωσε ώρα εκκίνησης στην υπερ-ειδική διαδρομή, για το πρώτο αυτοκίνητο που θα είναι ο Γιώργος Αμούτζας με Skoda και θα ακολουθήσει ο Νώντας Καρανικόλας με Ford.
Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη της πρώτης ειδικής του ελληνικού αγώνα του WRC είχε οριστεί για τις 18:05, ωστόσο αυτή είχε καθυστερήσει, λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης. Συγκεκριμένα, όπως είχαν γνωστοποιήσει οι διοργανωτές του αγώνα, «λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης στην είσοδο της Αθήνας, η εκκίνηση του αγώνα καθυστερεί. Η νέα ώρα εκκίνησης θα ανακοινωθεί σύντομα».
Από την πλευρά του, το WRC έκανε γνωστό ότι «η SS1 θα καθυστερήσει λόγω απρόβλεπτης κυκλοφοριακής συμφόρησης στην Αθήνα».
Τώρα, όμως, οι διοργανωτές ενημέρωσαν ότι «λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που προκλήθηκε από την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην είσοδο της Αθήνας, το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει στην ΕΚΟ Athens Super Special Stage στις 19:28».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Τεντόγλου για ακόμα ένα μεγάλο άλμα στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα μπει στον αγώνα του μήκους με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.