ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ελλάδα – Γερμανία: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Ελλάδα – Γερμανία: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Ο Γιώργος Μασούρας αναμένεται να πάρει τη θέση του τραυματία Χρήστου Τζόλη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται τη Γερμανία στην κατάμεστη Τούμπα για την 4η αγωνιστική της League A του Nations League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει βαθμούς ή βαθμό, προκειμένου να αγκαλιάσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Nations League, με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας να μην αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Η μόνη σίγουρη αλλαγή είναι αυτή του τραυματία Χρήστου Τζόλη, ο οποίος αποχώρησε από τη γαλανόλευκη αποστολή και επέστρεψε στο Λονδίνο, σύμφωνα με το newsit.gr.

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει ο Τζολάκης, ενώ δύσκολα θα αλλάξει η τετράδα της άμυνας, η οποία θα αποτελείται από τους Τσιμίκα, Ρέτσο, Μαυροπάνο και Σάλιακα.

Στην ενδεκάδα θα παραμείνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος δίπλα του αναμένεται να έχει τον Χρήστο Ζαφείρη και όχι τον Ανδρούτσο.

Η παρουσία του Παυλίδη θεωρείται δεδομένη στην επίθεση, ενώ μαζί του θα βρίσκεται ο ανεβασμένος Ιωαννίδης.

Τη θέση του Τζόλη στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μασούρας, ενώ αν ο Καρέτσας δεν ξεκινήσει βασικός, τότε ο Μασούρας θα αλλάξει πλευρά και στην ενδεκάδα θα μπει και ο Τετέι στα αριστερά.

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του «Δικεφάλου» για την μαύρη επέτειο από το δυστύχημα στα Τέμπη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του «Δικεφάλου» για την μαύρη επέτειο από το δυστύχημα στα Τέμπη
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Καταγγελία Παναθηναϊκού στην Euroleague για την αντίδραση Μπαρτζώκα στους πανηγυρισμούς της Βίρτους: Δυσφημεί το άθλημα - Η ειρωνική απάντηση του Ολυμπιακού