ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ελλάδα – Βέλγιο: Το glass floor του ΟΑΚΑ «ντύθηκε» στα χρώματα της Εθνικής μπάσκετ

Ελλάδα – Βέλγιο: Το glass floor του ΟΑΚΑ «ντύθηκε» στα χρώματα της Εθνικής μπάσκετ

Πολύ όμορφες εικόνες στο γήπεδο πριν το τζάμπολ του αγώνα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα εντυπωσιακό θέαμα περιμένει απόψε τους φίλους της Εθνικής μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει το Βέλγιο στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας για το Eurobasket 2025.

Ο υπερσύγχρονος αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, το περίφημο glass floor, εγκατέλειψε προσωρινά το πράσινο (χρώμα του Παναθηναϊκού) και «ντύθηκε» στα γαλανόλευκα, προς τιμήν της Εθνικής μπάσκετ. Ο φωτισμός, η αισθητική του παρκέ και οι λεπτομέρειες στον αγωνιστικό χώρο προσαρμόστηκαν ώστε να αναδεικνύουν το ελληνικό στοιχείο, προσφέροντας μια ξεχωριστή εικόνα τόσο για τους θεατές στις εξέδρες όσο και για το τηλεοπτικό κοινό απέναντι στο Βέλγιο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το νέο look του κλειστού γηπέδου λίγο πριν από το τζάμπολ του φιλικού, με την ατμόσφαιρα να παραπέμπει σε γιορτή για την «επίσημη αγαπημένη».


Η Εθνική μπαίνει στα φιλικά τεστ με στόχο τη σωστή προετοιμασία και τον αγωνιστικό ρυθμό, με φόντο τη μεγάλη διοργάνωση που ξεκινά στις 27 Αυγούστου.
Το Parnassos Hiking Club συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πολύκαστρο Κιλκίς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το Parnassos Hiking Club συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πολύκαστρο Κιλκίς
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή