Εμμανουήλ Καραλής: Πήρε δώρο ένα κομμάτι ελβετικό τυρί για την επιτυχία του στη Λωζάνη - Βίντεο
Οι διοργανωτές δίνουν στους νικητές από ένα κομμάτι ελβετικό τυρί που ζυγίζει 3 κιλά
Για 11η φορά μέσα σε ένα χρόνο ο Εμμανουήλ Καραλής πήδηξε πάνω από τα 6μ και έφυγε με το χρυσό μετάλλιο από το Diamond League της Λωζάνης.
Συγκεκριμένα ένα άλμα στα 6.02μ έδωσε τη νίκη στον Έλληνα Ολυμπιονίκη στη βροχερή αλλά γεμάτη από κόσμο πλατεία της Λωζάνης.
Ο Καραλής όμως δεν πήρε μόνο την πρωτιά και την αγάπη του κόσμου αλλά και ένα κομμάτι ελβετικό τυρί. Πρόκειται για ένα κομμάτι 3 κιλών που δίνουν ως δώρο οι διοργανωτές όχι μόνο στο νικητή αλλά και στους αθλητές που επίσης διακρίθηκαν.
Ο Έλληνας βέβαια ήξερε ότι θα πάρει δώρο τυρί αφού του το είχαν δώσει και το 2024 όπου ήταν 6ος στον ίδιο αγώνα. Τυρί πέρσι είχε λάβει και ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος θα αγωνιστεί την Τετάρτη στη Λωζάνη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.
Η ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στους οπαδούς της: «Η ομάδα 680 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα αλλά στην έδρα της»
Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τους οπαδούς της, μετά το παιχνίδι στην Καβάλα
ΕΠΣ Φθιώτιδας: Προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα Γυναικών
Στο γήπεδο Γαλανέικων…