ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

ΕΟΚ μετά τη σύλληψη Λιόλιου και άλλων 5 για στημένα παιχνίδια και δωροδοκία: «Η υπόθεση θα παρακολουθείται αδιάκοπα»

ΕΟΚ μετά τη σύλληψη Λιόλιου και άλλων 5 για στημένα παιχνίδια και δωροδοκία: «Η υπόθεση θα παρακολουθείται αδιάκοπα»

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για το σκάνδαλο στο μπάσκετ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης (21/10/2026), μετά το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ, με τη σύλληψη του προέδρου της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του από τον αθλητικό εισαγγελέα που ερεύνησε γεγονότα στο ελληνικό μπάσκετ.

Εκτός από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, συνελήφθησαν ακόμα τέσσερα άτομα, από τα συνολικά έξι για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

“Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 21/10/26, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των μελών του για τη νομική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά το χώρο του μπάσκετ.

Η υπόθεση θα παρακολουθείται αδιάκοπα, μέσω των επίσημων ανακοινώσεων και διαδικασιών.”.

«Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: Εντάλματα σύλληψης για τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και άλλων πέντε ατόμων για στημένους αγώνες

Ομοσπονδία μπάσκετ: Τι προβλέπει ο αθλητικός νόμος μετά τη σύλληψη Λιόλιου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ομοσπονδία μπάσκετ: Τι προβλέπει ο αθλητικός νόμος μετά τη σύλληψη Λιόλιου
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
To πιο συγκινητικό βίντεο που θα δεις σήμερα: Ποδοσφαιριστής μιλά για την κόρη του που έχει σύνδρομο Down