Εργκίν Αταμάν για Ματίας Λεσόρ: «Θα παίξει στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι με τον Παναθηναϊκό»
Ενισχυμένος θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός στο Final 4 της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι
Ο Εργκίν Αταμάν έριξε τη… βόμβα που περίμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς δήλωσε ότι ο Ματίας Λεσόρ θα παίξει στο Final 4 της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι.
Σε συνέντευξή του για το Final 4 στο Skweek, ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι ο Ματίας Λεσόρ θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα στο Άμπου Ντάμπι και θα αγωνιστεί κανονικά με τον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια τίτλου της Euroleague.
«Θα είναι μαζί μας ο Λεσόρ και θα παίξει, γιατί όχι;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του “τριφυλλιού”, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που αγωνιούσαν για την επιστροφή του Γάλλου σέντερ στην αγωνιστική δράση.
Ο Ματίας Λεσόρ τραυματίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και έκτοτε “πάλευε” για να προλάβει να είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια του Final 4.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.