Εθνική μπάσκετ: Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης και Νετζήπογλου ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία για τα δύο ματς με το Μαυροβούνιο
Τρία νέα πρόσωπα στην προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» για τα προκριματικά του Mundobasket 2027.
Οι Βασίλης Τολιόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Όμηρος Νετζήπογλου ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ για τα παιχνίδια με το Μαυροβούνιο (27/02/26, 19:00 στη Sunel Arena και 02/03/26, 20:00 στην Ποντγκόριτσα) με στόχο την πρόκριση στο Mundobasket του 2027.
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παραχώρησαν τους τρεις παίκτες (Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης και Νετζήπογλου για να βοηθήσουν την εθνική μπάσκετ στα δύο παιχνίδια με τους Μαυροβούνιους και δεν θα αγωνιστούν στα παιχνίδια των «αιωνίων» για τη Euroleague.
Με τρία νέα πρόσωπα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα 2 παιχνίδια με το Μαυροβούνιο (Sunel Arena, 27/2, 19.00, Ποντγκόριτσα 2/3, 20.00). Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος και Ομηρος Νετζήπογλου ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα 🇬🇷🏀#PantaDipla pic.twitter.com/bwiMXPRRXT
— HellenicBF (@HellenicBF) February 24, 2026
Yπενθυμίζεται ότι από χθες (23/02/26) είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου οι Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Νίκος Πλώτας, Νίκος Περσίδης, Νίκος Δίπλαρος και Νίκος Τουλιάτος.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.