Εθνική ποδοσφαίρου: Η ευχάριστη έκπληξη με Κωνσταντίνο Καρέτσα στην άφιξη της Γαλανόλευκης στην Σκωτία
Η Εθνική ποδοσφαίρου μετράει αντίστροφα, για τον αγώνα της με την Σκωτία
Μετά από πτήση που κράτησε λίγο πάνω από τέσσερις ώρες, η Εθνική ποδοσφαίρου έφτασε το βράδυ της Τρίτης (07.10.2025) στη Γλασκώβη, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 (09.10.2025, 21:45, Newsit.gr). Η Γαλανόλευκη είχε μια έκπληξη, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα να υποδέχεται τους διεθνείς.
Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός της Γκενκ, όπως αναφέρει το newsit.gr, ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ίωση, αλλά πλέον είναι καλά και ταξίδεψε μόνος του από το Βέλγιο στο Νησί, για να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ποδοσφαίρου.
Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, με προπόνηση στο Χάμπτεν Παρκ, το βράδυ της Τετάρτης (08.10.2025, 21:00). Νωρίτερα στις 20:15 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.