ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

FIFA: Οι τερματοφύλακες σε οκτώ δευτερόλεπτα πρέπει να δίνουν τη μπάλα, αλλιώς θα έχουμε... κόρνερ

FIFA: Οι τερματοφύλακες σε οκτώ δευτερόλεπτα πρέπει να δίνουν τη μπάλα, αλλιώς θα έχουμε... κόρνερ

Επανάσταση στο ποδόσφαιρο από την FIFA: Τιμωρία με κόρνερ για τερματοφύλακα που καθυστερεί.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας και επικυρώθηκαν οι αλλαγές στους κανονισμούς που θα εφαρμοστούν από την επόμενη σεζόν.

Συγκριτικά με αυτά κυκλοφορήσει ως πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκε η υιοθέτηση του «κανονισμού Βενγκέρ» (να υποδεικνύεται οφσάιντ ένας ποδοσφαιριστής μόνο στην περίπτωση που ολόκληρο το σώμα του θα βρίσκεται μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό και όχι για... χιλιοστά όπως συμβαίνει σήμερα) και το δικαίωμα των προπονητών να ζητούν έλεγχο του VAR (όπως γίνεται σε μπάσκετ και βόλεϊ).

Αντιθέτως επιβεβαιώθηκε η πρόθεση των ποδοσφαιρικών αρχών για να έχουμε περισσότερο καθαρό χρόνο στους αγώνες και πλέον οι τερματοφύλακες δεν θα μπορούν εύκολα να κάνουν καθυστερήσεις.

Το IFAB όρισε τα οκτώ δευτερόλεπτα ως τη μέγιστη χρονική διάρκεια που ένας τερματοφύλακας μπορεί να κρατάει τη μπάλα στα χέρια του, αλλιώς αν ξεπεράσει τον χρόνο τότε η αντίπαλη ομάδα θα κερδίζει κόρνερ.

Οι διαιτητές από την πλευρά τους θα χρησιμοποιούν με τα χέρια τους μια καταμέτρηση πέντε δευτερολέπτων ώστε να δείξουν στους γκολκίπερ τον χρόνο που απομένει κα οι... παραβάτες που δεν συμμορφώνονται με τη διορία θα δωρίζουν κόρνερ στον αντίπαλο.

Μέχρι τώρα οι τερματοφύλακες είχαν 6 δευτερόλεπτα αλλιώς δινόταν έμμεσο, ωστόσο σχεδόν ποτέ δεν εφαρμόστηκε από τους διαιτητές.

Ολυμπιακός: Δημοσίευσε βίντεο από τις εργασίες στο ΣΕΦ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ολυμπιακός: Δημοσίευσε βίντεο από τις εργασίες στο ΣΕΦ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2: Οι Πειραιώτες πέρασαν από το Αγρίνιο και συνέχισαν το νικηφόρο σερί στη Super League