Φώτης Ιωαννίδης: «Δεν πιστεύω στην κατάρα του νούμερο 7»
Έτοιμος για μία νέα... αρχή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έδειξε ο Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν, αφού πέτυχε γκολ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.
Μετά από μία κακή πρώτη σεζόν γεμάτη τραυματισμούς, ο Φώτης Ιωαννίδης ελπίζει ότι θα παραμείνει υγιής φέτος και δεν τον επηρεάζει ούτε η… κατάρα του νούμερο 7.
Όσοι ποδοσφαιριστές φόρεσαν το συγκεκριμένο νούμερο τα τελευταία χρόνια στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχαν κακοτυχία και ο Έλληνας επιθετικός ρωτήθηκε σχετικά, αλλά δεν έδειξε να προβληματίζεται από… δεισιδαιμονίες, μετά και την επιστροφή του με γκολ στην αγωνιστική δράση.
Οι δηλώσεις του Ιωαννίδη
Για την… κατάρα του Νο7: «Δεν το πιστεύω αυτό. Είχα ήδη ατυχία την περασμένη σεζόν όταν ήμουν σε καλή φόρμα. Όλη η ατυχία έμεινε πέρυσι. Θέλω ένα καλό ξεκίνημα και πιστεύω ότι θα συμβεί. Είμαι αισιόδοξος».
Για την αποχώρηση πολλών σημαντικών παικτών από την ομάδα: «Είναι μέρος του ποδοσφαίρου, οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για τον σύλλογο. Αν πήραν αυτή την απόφαση, είναι επειδή κατάλαβαν ότι έπρεπε να ληφθεί. Σπουδαίοι παίκτες έχουν έρθει και είμαστε έτοιμοι να τους βοηθήσουμε».
Για την αγαπημένη του θέση: «Αυτή η θέση, με τον αριθμό “9”, είναι η θέση μου, αν και μπορώ να προσαρμοστώ σε οποιαδήποτε άλλη θέση. Θέλω πάντα να βοηθάω τον σύλλογο, όποια θέση κι αν βρίσκομαι».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Διπλή εκπροσώπηση του Πρωτέα Λαμίας στην Εθνική Ομάδα Κολύμβησης
Μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τον Πρωτέα Λαμίας αποτελεί η επιλογή δύο αθλητών του στις επιλογές της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης.
Η Ντόρτμουντ προανήγγειλε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καρέτσα στο παιχνίδι με τη Στουτγκάρδη
Έτοιμος να αγωνιστεί ξανά μετά την αδιαθεσία του στο Ντόρτμουντ - Βιγιαρεάλ ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ.
Με Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και Άρης – Ηρακλής οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Υπερθέαμα στους τηλεοπτικούς δέκτες, με πλήθος σπουδαίων αναμετρήσεων σήμερα Σάββατο.
Η Λαμία γιορτάζει τον αθλητισμό την Κυριακή με την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη
Από τις 17:30 έως τις 20:00, στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Χαλκιοπουλείου Κλειστού Γυμναστηρίου.
Η Λαμία πατάει… γκάζι: Το Drift έρχεται στην ΠΕΛ στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Δύο ημέρες γεμάτες πλαγιολισθήσεις και αγωνιστική δράση για τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift.