ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 5 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γαλλία: Πέθανε στα αποδυτήρια 38χρονος τερματοφύλακας μετά το τέλος του αγώνα

Γαλλία: Πέθανε στα αποδυτήρια 38χρονος τερματοφύλακας μετά το τέλος του αγώνα

Υπέστη έμφραγμα και κατέρρευσε

Σε πένθος βυθίστηκε το γαλλικό ποδόσφαιρο καθώς ο 38χρονος Νικολά Νταγιέρ, τερματοφύλακας της Εστραμπλίν που αγωνίζεται στις μικρότερες κατηγορίες, κατέρρευσε στα αποδυτήρια καθώς έπαθε έμφραγμα και τελικά πέθανε.

Η δεύτερη ομάδα της Εστραμπλίν αντιμετώπισε το Σάββατο (27/9) την Goal FC και όλα εξελίσσονταν φυσιολογικά, μετά τη λήξη όμως ήρθε το δράμα καθώς ο Νταγιέρ κατέρευσε στα αποδυτήρια.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας, όπως αναφέρει το newsbeast.gr, υπέστη έμφραγμα και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή, αφού οι προσπάθειες που έγιναν για να τον επαναφέρουν δεν είχαν, δυστυχώς, αποτέλεσμα.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του αλλά και τους αντιπάλους του, με την Goal FC να κάνει σχετική ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας τη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της.

Θρίαμβος για την Εθνική πόλο: Νίκησε την Ιταλία 15-13 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θρίαμβος για την Εθνική πόλο: Νίκησε την Ιταλία 15-13 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος