Γιάννης Βρούτσης για το Final Four της Αθήνας: Ένα όνειρο ετών γίνεται πραγματικότητα
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε πως υπέγραψε τη συγκρότηση της Υποστηρικτικής Επιτροπής για το Final Four.
Το Final Four της Euroleague gia to 2026 θα πραγματοποιηθεί στο «TELEKOM CENTER Athens» και ο Γιάννης Βρούτσης με ανάρτησή του έκανε γνωστό ότι υπέγραψε τη συγκρότηση Υποστηρικτικής Επιτροπής του Final Four της Euroleague για το 2026.
Η πρώτη και τελευταία φορά που είχε διεξαχθεί στην Αθήνα η διοργάνωση ήταν το 2007, όπου ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τη Euroleague και ο Γιάννης Βρούτσης είπε ότι είναι ευκαιρία μία ελληνική ομάδα να πανηγυρίσει ξανά έναν ευρωπαϊκό διασυλλογικό τίτλο εντός των συνόρων.
«Σήμερα υπέγραψα τη συγκρότηση της Υποστηρικτικής Επιτροπής διοργάνωσης του Final Four της EuroLeague, που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα, 22-24 Μαΐου 2026.
Ένα όνειρο ετών γίνεται πραγματικότητα! Ύστερα από 19 χρόνια, η Αθήνα και το ελληνικό μπάσκετ επιστρέφουν στο επίκεντρο της Ευρώπης. Επιθυμία όλων μας είναι να βρίσκονται εκεί και οι δύο μεγάλες ομάδες μας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, και γιατί όχι, να πανηγυρίσουμε ξανά έναν ευρωπαϊκό διασυλλογικό τίτλο επί ελληνικού εδάφους», ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού στην ανάρτησή του.
Η διοργάνωση θα γίνει στο TELEKOM CENTER Athens και θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου του 2026 με τους δύο ημιτελικούς. Ο τελικός του Final Four θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου με το Γιάννη Βρούτση να δίνει το μήνυμα για κατάκτηση της διοργάνωσης από μία ελληνική ομάδα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή
Σε ένα τρελό ματς γεμάτο ανατροπές ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι (2-1) από ένα χτύπημα φάουλ-πάρε βάλε του Ζίβκοβιτς στον Μιχαηλίδη και έμεινε όρθιος στη μάχη της βαθμολογίας - Στα ίσα ο Ηρακλής, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες
Κηφισιά – Άρης 1-2: Ο Γκαρέ λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο
Οι κίτρινοι πήραν σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στη Super League.
Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης 5-1: Πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Οι πράσινοι «έσβησαν» με επιβλητικό τρόπο την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» και παρέμειναν στην κορυφή της Super League.