Η χρονιά στην Αγγλία μπήκε με απίστευτο γκολ: Ασύλληπτο σουτ πίσω από την σέντρα στο Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Ντέρμπι Κάουντι - Βίντεο
Ο Τζος Γουίντας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ από το κέντρο του γηπέδου εναντίον της Ντέρμπι Κάουντι
Η νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε, αλλά ο Τζος Γουίντας έχει ήδη καταθέσει σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ του 2025 με ένα απίστευτο σουτ από τη δική του περιοχή για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ — και μάλιστα ως αλλαγή στο ημίχρονο.
Στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης για την Τσάμπιονσιπ εναντίον της Ντέρμπι Κάουντι, με τη Σέφιλντ να προηγείται ήδη με 1-0, ο Γουίντας πήρε την μπάλα λίγο έξω από τη δική του περιοχή και ξεκίνησε να προχωράει μπροστά. Όταν έφτασε κοντά στον κύκλο του κέντρου, είχε μόνο μία σκέψη στο μυαλό του.
Με ένα εξαιρετικό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Ντέρμπι, Τζέικομπ Βιντέλ Ζέτερστρομ, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της Γουένσντεϊ. Το γκολ ξεσήκωσε το γεμάτο γήπεδο του Χίλσμπορο με την Σέφινλντ να παίρνει με 4-2 το πρώτο τρίποντο της νέας χρονιάς.
Josh Windass hunts the keeper from midfield!pic.twitter.com/oSmvEzyQDc
— Goals Xtra (@GoalsXtra) January 1, 2025
πηγή: protothema.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.
Τέρμα τα γκάζια το Σαββατοκύριακο με το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδας
Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 55 πληρωμάτων θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδος, ο τρίτος γύρος του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος.
Η ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στους οπαδούς της: «Η ομάδα 680 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα αλλά στην έδρα της»
Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τους οπαδούς της, μετά το παιχνίδι στην Καβάλα
ΕΠΣ Φθιώτιδας: Προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα Γυναικών
Στο γήπεδο Γαλανέικων…