Κηφισιά: Mε άμαξα έφτασε το πρωτάθλημα της Super League 2 στο γήπεδο
Με το τελευταίο σφύριγμα, το γήπεδο μετατράπηκε σε σκηνή ξέφρενων πανηγυρισμών
Η Κηφισιά έγραψε ιστορία! Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε με 2-0 της Ηλιούπολης και εξασφάλισε την άνοδό της στη Super League, για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Με το τελευταίο σφύριγμα, το γήπεδο μετατράπηκε σε σκηνή ξέφρενων πανηγυρισμών. Παίκτες της Κηφισιάς, φίλαθλοι και ο Σεμπάστιαν Λέτο έγιναν ένα «κουβάρι», γιορτάζοντας την τεράστια επιτυχία.
Τη γιορτή κορύφωσε η εμφάνιση της κούπας του πρωταθλητή του Β’ ομίλου της Super League 2, η οποία μεταφέρθηκε εντυπωσιακά πάνω στη θρυλική άμαξα της περιοχής, συνοδευόμενη από δύο εμβληματικές μορφές της ομάδας.
Το τρόπαιο ύψωσε ο κ. Παντιέρας, γνωστός και ως Τζίμης, ιστορικός φίλαθλος της Κηφισιάς από το 1951, συμβολίζοντας τη σύνδεση του παρελθόντος με το πιο λαμπρό παρόν της ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως η Κηφισιά αγωνίστηκε στην Super League 1 τη σεζόν 2023-24, ωστόσο η ομάδα των Βόρειων Προαστίων δεν μπόρεσε να μείνει στην μεγάλη κατηγορία, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί ξανά στην δεύτερη τι τάξη κατηγορία του ποδοσφαίρου. Παρόλα αυτά, γράφει το newsit.gr, ένα χρόνο μετά ο σύλλογος πήρε το εισιτήριο για την Super League ξανά.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.
Η ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στους οπαδούς της: «Η ομάδα 680 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα αλλά στην έδρα της»
Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τους οπαδούς της, μετά το παιχνίδι στην Καβάλα
ΕΠΣ Φθιώτιδας: Προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα Γυναικών
Στο γήπεδο Γαλανέικων…