Κουντερμέτοβα – Σάκκαρη 0-2: Άνετη νίκη της Ελληνίδας τενίστρια στην πρεμιέρα της στο Athens Open
Παράσταση της Σάκκαρη στο πρώτο σετ του ματς, στο τάι μπρέικ πήρε το δεύτερο η Ελληνίδα
Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε 2-0 την Πολίνα Κουντερμέτοβα στο πρώτο της ματς στο Athens Open και θα συνεχίσει το ταξίδι της στο τουρνουά της WTA στην Αθήνα.
Με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο πλευρό της η Μαρία Σάκκαρη δεν γινόταν να χάσει από την Κουντερμέτοβα και έκανε επίδειξη δύναμης ειδικότερα στο πρώτο σετ του αγώνα για το Athens Open.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήρε το πρώτο σετ με 6-0 μην αφήνοντας κανέναν περιθώριο στην αντίπαλό της να αντιδράσει σε κανένα σημείο του σετ.
Στο δεύτερο σετ η μάχη ήταν πιο σκληρή, καθώς η Κουντερμέτοβα έβγαλε περισσότερο πάθος και ανταγωνιστικότητα, όμως η Σάκκαρη κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση και να κάνει το 2-0 στο τάι μπρέικ για να συνεχίσει το ταξίδι της στο τουρνουά της Αθήνας, με το κοινό και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να την αποθεώνει.
Η Σάκκαρη στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ζευγάρι Χότζιτς – Νταρτ, με καμία από τις δύο να μην τρομάζει.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!