Λουτσέσκου: «Ακόμη μία θλιβερή στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, είμαστε όλοι δίπλα στην οικογένεια του παιδιού»
Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟΚ
κανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να στέκεται, όμως, στο τραγικό γεγονός της δολοφονίας ενός 20χρονου φιλάθλου του Δικεφάλου του Βορρά στην Καλαμαριά.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το newsit.gr, σχολίασε τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη δολοφονία του οπαδού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
«Για την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ακόμη μία θλιβερή στιγμή. Θέλω να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του παιδιού που δολοφονήθηκε. Όλοι βρισκόμαστε δίπλα τους σε αυτή τη στιγμή.
Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε καλές ενέργειες στο πρέσινγκ. Έτσι ήρθε και το πρώτο γκολ, απέναντι σε μία καλή ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι ένα στοιχείο που είμαστε καλοί. Από εκεί και πέρα χάσαμε την υπομονή μας και δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο για μεταβάσεις.
Οι αμυντικοί μας διαχειρίστηκαν καλά την κατάσταση. Μετά καταφέραμε να σκοράρουμε ακόμη δύο τέρματα και να ελαχιστοποιήσουμε την απειλή που δημιουργούσε ο Λεβαδειακός στην εστία μας.
Δεν είναι εύκολο, αν λάβουμε υπόψη ότι βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή σου. Έχουμε παίκτες εκτός και τραυματίες που επανέρχονται. Το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί και να μην έχεις απώλειες», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Super League: Ο ακάθεκτος Παναθηναϊκός, η «πύρρειος» νίκη του ΠΑΟΚ και η «λύτρωση» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ – Δείτε φάσεις και γκολ
Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Η Λαμία πατάει… γκάζι: Το Drift έρχεται στην ΠΕΛ στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Δύο ημέρες γεμάτες πλαγιολισθήσεις και αγωνιστική δράση για τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift.
Καλαμάτα – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Τετέι πέτυχε τρομερό γκολ και το «τριφύλλι» έκανε το 5/5 στη Super League
Έφτασε τα τρία γκολ στη φετινή Super League ο διεθνής Έλληνας επιθετικός των "πρασίνων".
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 2-2: Με «μαγεία» Αθανασίου οι Κρητικοί πήραν το βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα
Απίθανο πλασέ με το δεξί από τον αριστερό μπακ του ΟΦΗ στο 95' για να δώσει το βαθμό στην ομάδα του Κόντη.