Μιρτσέα Λουτσέσκου: Επιδεινώθηκαν οι καρδιακές αρρυθμίες του και εισήχθη ξανά σε ΜΕΘ
Συνεχίζει να «παλεύει» στο νοσοκομείο ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βουκουρεστίου, όπου και χρειάστηκε να εισαχθεί ξανά σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο, η κατάσταση του Μιρτσέα Λουτσέσκου επιδεινώθηκε τις τελευταία ώρες και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, αφού δεν ανταποκρινόταν στη θεραπεία.
Η ενημέρωση για την υγεία του Λουτσέσκου
“Το απόγευμα του Σαββάτου, ο ασθενής υπέστη σοβαρές καρδιακές αρρυθμίες, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την ομάδα του καρδιολογικού τμήματος.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι αρρυθμίες επιδεινώθηκαν και ο ασθενής δεν ανταποκρίνεται πλέον στη θεραπεία και απαιτήσαμε τη μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Για οτιδήποτε νέοτερο θα επανέλθουμε, αλλά προς το παρόν απευθύνουμε έκκληση σε όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα και την αξιοπρέπεια του κάθε ασθενούς”.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Τεντόγλου για ακόμα ένα μεγάλο άλμα στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα μπει στον αγώνα του μήκους με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.