ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

Ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ένα καλό ζέσταμα ενόψει του μεγάλου τελικού της Δευτέρας

Σε ακόμη έναν τελικό κορυφαίας διοργάνωσης, θα λάβει μέρος ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής όλων των εποχών κι ένας από τους καλύτερους στα χρονικά του αγωνίσματος, προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στο Τόκιο.

Ο Καραλής, ο οποίος είναι ο μοναδικός αθλητής που μπορεί να «βάλει δύσκολα» στον ασυναγώνιστο, Αρμάντ Ντουπλάντις, υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια τα πέντε μέτρα και 55 εκατοστά, αλλά και τα 5.75 μέτρα, όπως και ο Σουηδός, που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.


Τόσο ο Έλληνας πρωταθλητής, όσο και ο «Μόντο» άφησαν τα 5.70 μέτρα, προκειμένου να μην... ταλαιπωρηθούν εν΄όψει της αναμενόμενης «μάχης» του τελικού, ενώ ο Αμερικανός, Σαμ Κέντρικς, ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος για να συμπληρώσει το βάθρο των μεταλλιούχων, προκρίθηκε στον τελικό, καθώς υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια τα 5.40μ, τα 5.55μ, τα 5.70μ και τα 5.75 μέτρα.


Στον προκριματικό, συμμετείχε και ο Γιάννης Ρίζος, ο οποίος πέρασε με την 2η προσπάθεια τα 5.40μ, αλλά είχε τρία αποτυχημένα άλματα στα πέντε μέτρα και 55 εκατοστά, με αποτέλεσμα ν' αποκλεισθεί από τον τελικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γιαννακόπουλος: «Παραχωρούμε το ΟΑΚΑ δωρεάν στον Ολυμπιακό, να έρθει να παίξει»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιαννακόπουλος: «Παραχωρούμε το ΟΑΚΑ δωρεάν στον Ολυμπιακό, να έρθει να παίξει»