ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε οι ομάδες να παίζουν με 7 ξένους στη GBL από τη σεζόν 2027/28 – Απομένει η έγκριση της ΕΟΚ

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε οι ομάδες να παίζουν με 7 ξένους στη GBL από τη σεζόν 2027/28 – Απομένει η έγκριση της ΕΟΚ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για να αυξηθούν οι ξένοι στις 12άδες των ομάδων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε η χρησιμοποίηση έως και 7 ξένων από τις ομάδες της GBL από τη σεζόν 2027/28, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να συμφωνούν και να ψηφίζουν υπέρ.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, πέρα από τα ναι των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού άλλες επτά ομάδες της GBL συμφώνησαν με την αύξηση των ξένων, ενώ οι ΠΑΟΚ, Άρη, Προμηθέας και Κολοσσός Ρόδου ήταν αντίθετες. Η Καρδίτσα ψήφισε λευκό, ενώ η Δόξα Λευκάδας δεν είχε δικαίωμα ψήφου στη διαδικασία .

Η συγκεκριμένη πρόταση των ομάδων και του ΕΣΑΚΕ θα κατατεθεί στην ΕΟΚ, προκειμένου να προχωρήσει και να υλοποιηθεί, εφόσον η Ομοσπονδία δώσει την έγκρισή της.

Ολυμπιακός: Επίσημη η έναρξη της συνεργασίας με τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ολυμπιακός: Επίσημη η έναρξη της συνεργασίας με τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ντόρτμουντ για το πρόβλημα του Καρέτσα -«Ήταν ξαφνικό, αλλά πηγαίνει καλύτερα»