Ο Κίναν Έβανς προπονείται κανονικά και ετοιμάζεται για το Ολυμπιακός – Καρδίτσα
Για μια ακόμα φορά, ο Αμερικανός γκαρντ προπονήθηκε κανονικά στον Ολυμπιακό.
Την ώρα που οι Εβάν Φουρνιέ και Νίκολα Μιλουτίνοφ ταλαιπωρούνται από ίωση –αλλά πιθανότατα θα προλάβουν το ματς με την Παρτιζάν– ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει τον Κίναν Έβανς να είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.
Ο Κίναν Έβανς προπονήθηκε και πάλι χωρίς πρόβλημα και πλέον μετράει αντίστροφα για να βρεθεί στην 12άδα του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο πλαίσιο της media day του Ολυμπιακού για το ματς με την Παρτίζαν (07.11.2025, 21:15, Novasports Prime) και ρωτήθηκε για τον Αμερικανό γκαρντ, σχετικά με την πορεία της επανόδου του στη δράση, εκφράζοντας τη χαρά του για όσα είδε από εκείνον στις δύο τελευταίες ομαδικές προπονήσεις.
“Χάρηκα πολύ, έχει κάνει δύο πολύ καλές προπονήσεις ομαδικές και αυτός νιώθει καλά, αλλά ξέρετε θα ήθελα να προσέχω τι λέω, όχι για να μην τον ματιάσω, αλλά γιατί είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, μετά από τόση απουσία. Νομίζω όμως ότι είναι στην τελική του ευθεία, όπως είχα πει. Ελπίζω ότι θα ντεμπουτάρει στο παιχνίδι της Κυριακής”, ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.
Η επάνοδος του Κίναν Έβανς στην αγωνιστική δράση φαίνεται ότι προγραμματίζεται για τον κυριακάτικο (09.11.2025, 13:00) εντός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα, για την 6η αγωνιστική της Greek Basketball League.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή
Σε ένα τρελό ματς γεμάτο ανατροπές ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι (2-1) από ένα χτύπημα φάουλ-πάρε βάλε του Ζίβκοβιτς στον Μιχαηλίδη και έμεινε όρθιος στη μάχη της βαθμολογίας - Στα ίσα ο Ηρακλής, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες
Κηφισιά – Άρης 1-2: Ο Γκαρέ λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο
Οι κίτρινοι πήραν σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στη Super League.
Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης 5-1: Πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Οι πράσινοι «έσβησαν» με επιβλητικό τρόπο την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» και παρέμειναν στην κορυφή της Super League.