ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Ματίας Λεσόρ εκτέλεσε τρίποντα με το ένα πόδι στο ΟΑΚΑ

Ο Ματίας Λεσόρ εκτέλεσε τρίποντα με το ένα πόδι στο ΟΑΚΑ

«Θηρίο» στο κλουβί.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Ματίας Λεσόρ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ, με τον Γάλλο να δοκιμάζει μερικά σουτ στο ΟΑΚΑ, στηριζόμενος στο ένα του πόδι.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο μεγάλος άτυχος στον φετινό Παναθηναϊκό, καθώς ο 29χρονος μπασκετμπολίστας υπέστη κάταγμα περόνης στο αριστερό πόδι, στην διάρκεια του αγώνα των «πράσινων» απέναντι στην Μπασκόνια στις 19 Δεκεμβρίου του 2024.

Ο Γάλλος σέντερ δεν κρατιέται και θέλει να επιστρέψει το συντομότερο στην αγωνιστική δράση, με τον ίδιο να κάνει το τελευταίο διάστημα προπονήσεις, προκειμένου να μπορέσει να βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πρόσφατα μάλιστα ξεκίνησε να εκτελεί τρίποντα, πατώντας μόνο στο ένα πόδι, με τον ίδιο να δείχνει σαν να είναι θηρίο στο κλουβί!

Υπενθυμίζεται ότι η επιστροφή του Λεσόρ αναμένεται να γίνει τους τελευταίους μήνες της σεζόν 2024-25, δηλαδή μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου.

Πηγή: newsit.gr

Το Parnassos Hiking Club συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πολύκαστρο Κιλκίς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το Parnassos Hiking Club συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πολύκαστρο Κιλκίς
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή