Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα
Μετά από οκτώ χρόνια ο έμπειρος αμυντικός που πέρασε και από τη Λαμία επέστρεψε στους ερυθρόλευκους
Μετά από μια εξαετία στο εξωτερικό (Ισπανία, Ολλανδία) και την περσινή παρουσία του στη Λαμία, ο Δημήτρης Σιόβας στα 37 του χρόνια είναι ξανά παίκτης του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα. Ο έμπειρος αμυντικός γεννήθηκε στη Δράμα στις 16 Σεπτεμβρίου 1988.
Το 2006 από την Ακαδημία της Ξάνθης αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2008 αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, απ’ όπου δόθηκε ως δανεικός στον Ιωνικό το 2009 και το 2012 ήρθε στον Ολυμπιακό και πανηγύρισε με τα ερυθρόλευκα τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδας. Αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 όποτε και πήγε στη Leganes αρχικά ως δανεικός και το καλοκαίρι ως μεταγραφή.
Το καλοκαίρι του 2020 αποκτήθηκε από την Huesca, συνεχίζοντας έτσι στο πρωτάθλημα της Ισπανίας στη La Liga και από το 2022 μέχρι το 2024 αγωνίστηκε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στη Fortuna Sittard. Το 2025 επέστρεψε στην Ελλάδα αγωνιζόμενος στη Super League με τη φανέλα της Λαμίας και πλέον θα αγωνίζεται και πάλι με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Δημήτρη, καλώς επέστρεψες στον Ολυμπιακό!»
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πρωταθλητή βλέπει τον Παναθηναϊκό ο Αλέξης Τσίπρας: «Αν δεν το πάρουμε και φέτος...» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πιστεύει πως φέτος είναι η χρονιά κατά την οποία ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια.
ΠΑΟΚ: Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και οι Θεσσαλονικείς – Οι ατάκες του Ιβάν Σαββίδη στη σύσκεψη της Super League
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τάχθηκε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης
Η κόντρα των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη για τα τηλεοπτικά και το πουρμπουάρ των 100.000 ευρώ στη σερβιτόρα
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκλεισε τον «καυτό» διάλογο με την ατάκα «μην πληρώνει μόνο ο Μυστακίδης»
Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε άνετα 2-0 τη Λίντα Φρουβίρτοβα και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του τουρνουά της Σιγκαπούρης
Σε λιγότερο από 90 λεπτά ξεπέρασε το εμπόδια της τενίστριας από την Τσεχία η Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Πόσα χρήματα κέρδισε ο Ολυμπιακός από το Euroleague Super Cup
Η Ρεάλ Μαδρίτης, ως νικήτρια της διοργάνωσης, πήρε τα περισσότερα χρήματα.