Ο Ολυμπιακός θέλει να αλλάξει το «Καραϊσκάκης» και να το μεταμορφώσει σε «παλάτι» 50.000 θέσεων
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την έδρα του, μια από τις πιο σύγχρονες της Ευρώπης.
Ο Ολυμπιακός θέλει να μεγαλώσει το “Γ. Καραϊσκάκης” και να το κάνει ένα κορυφαίο γήπεδο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό της εφημερίδας “Πρωταθλητής”, αλλά με όλες τις πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να κάνει την έδρα των Πειραιωτών, μια από τις πιο σύγχρονες της Ευρώπης, με τουλάχιστον 50.000 θέσεις.
Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αλλά και αρχιτέκτονες δουλεύουν πυρετωδώς, για να εγκριθούν οι τελικές μελέτες και να οριστούν χρονοδιαγράμματα, για τη “μεταμόρφωση” του γηπέδου του Ολυμπιακού.
Όπως αναφέρεται και στο σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το “Γ. Καραϊσκάκης” είναι 33.449 θέσεων, με 43 σουίτες και 40 ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για θεατές που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο μαζί με τους συνοδούς τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι βελτιώσεις που οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σκοπό να κάνουν, αναμένεται να του “ανεβάσουν” την χωρητικότητα (πάνω από 50.000 θέσεις).
Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, θα υπάρξουν διώροφες εξέδρες, αλλά και αλλαγές εξωτερικά του γηπέδου. Παράλληλα, το ίδιο αναμένεται να γίνει και σε εσωτερικούς του χώρους, με καινούργιες αίθουσες και νέες σουίτες.
Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η επένδυση για τις αλλαγές στο “Καραϊσκάκης” θα ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Τεντόγλου για ακόμα ένα μεγάλο άλμα στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα μπει στον αγώνα του μήκους με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.